flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС завоював бронзу

16 грудня 2013, 14:29

       Футбольна  команда Одеського окружного адміністративного суду вдало завершила свій виступ у Кубку «Феміди» 2013 року, ставши володарями бронзових нагород Турніру.

У вирішальному протистоянні ми зустрілися з командою Апеляційного суду Одеської області. Футболісти розпочали гру дуже жваво. Вже на пятій хвилині адміністративний суд повів у рахунку. Гол-красень записав до нашого активу Артем Філімоненко. А вже за кілька хвилин капітан команди Костянтин Павлюк оформив друге взяття воріт. 

Проте відповідь суперників не забарилася. Прорвавши оборону, противник вразив наші ворота. Далі гра набрала ще більшого темпу. Команди ні хвилини не давали нудьгувати вболівальникам, відповідаючи атакою на атаку.  Під завісу першого тайму апеляційному суду вдалось відіграти другий мяч та вирівняти становище.

         «Футбол –  гра непередбачувана», - ці слова, які давно стали аксіомою, знайшли своє яскраве підтвердження у другому таймі. Гравцям вдалося з точністю до навпаки відтворити сценарій першої двадцятихвилинки.

         На перших хвилинах апеляційний суд вдало реалізував два моменти. Після чого, опинившись у незвичній для себе ролі «наздоганяючих», гравці адміністративного суду ринули на штурм воріт. Філімоненко відірвався від переслідувачів та потужним пострілом відправив м’яч у сітку. Після цього апеляційний суд спрямував стратегію гри на захист. Чисельні удари наших футболістів проходили поруч зі штангою, не знаходячи свого логічного завершення. Несприятливу тенденцію зміг перервати Ігор Римар, який після вдалої передачі, перенаправив смугастого в сітку.  Фінальний свисток зафіксував нічию 4-4.  

За результатами всіх матчів команда Одеського окружного адміністративного суду посіла третє місце в цьогорічному чемпіонаті! Не зважаючи на те, що команда стартувала зі значними втратами: гравець основи Сергій Терещук через травму пропустив більшість зустрічей, наші футболісти вдало виступили та гідно представили Одеський окружний адміністративний суд серед судових установ Одеської області!

Заслуговує на окремий комплімент суддя-воротар Олег Стеценко, який помітно додав у майстерності та надійно захищав наші ворота.

Приємно відзначити, що кращим бомбардиром турніру став Артем Філімоненко, який аж шістнадцять разів вразив ворота суперників!

Ну а титул кращого гравця команди заслужено отримав наш капітан Костянтин Павлюк.

         Щиро дякуємо нашим гравцям, які самовіддано відстоювали честь ООАС на футбольному полі! Це:

Андрухів Вадим

Білостоцький Олег

Гунько Олег

Колесниченко Олексій

Павлюк Костянтин

Рачков Олександр

Римар Ігор

Терещук Сергій

Стеценко Олег

Філімоненко Артем

Щербан Віталій.

         Ви продемонстрували свою майстерність, командний дух та бійцівські якості у напруженій боротьбі і виправдали надії вболівальників. Ми впевнені, що завдяки щирій любові до футболу Ви будете продовжувати підкорювати нові спортивні вершини! Бажаємо Вам не зупинятися на досягнутому та впевнено йти до мети! Ми пишаємося Вами!

         Висловлюємо подяку всім вболівальникам, які так чисельно і віддано підтримували нашу команду! Дякуємо за те,  що приходили на стадіон, тримали кулаки, шаленіючи від щастя з кожним забитим голом!

Подяка арбітрам та організаторам, за те, що подарували нам незабутнє футбольне свято!