flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив розгляд справи до Таїровської селищної ради

01 жовтня 2019, 17:18

Одеський окружний адміністративний суд розглядає справу № 420/5001/19 за позовом Хасаєва Т. Х. до Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача – секретаря Таїровської селищної ради Бурлаки Л. А., громадської організації «ГРОМАДА СОВІНЬЙОНУ ЗА ПРАВА», про визнання протиправним та скасування рішення Таїровської селищної ради «Про дострокове припинення повноважень Таїровського селищного голови Хасаєва Т. Х.» від 22 серпня 2019 року, а також визнання незаконним звільнення, поновлення на посаді та зобов’язання вчинити певні дії.

30 вересня 2019 року відбулось підготовче засідання, в якому судом розглянуті клопотання позивача щодо залучення до матеріалів справи доказів та клопотання ГО «ГРОМАДА СОВІНЬЙОНУ ЗА ПРАВА» про залучення третіх осіб на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору щодо громадян, які звернулися саме до ГО «ГРОМАДА СОВІНЬЙОНУ ЗА ПРАВА».

Ухвалами суду, які постановлено в підготовчому засіданні, занесеними до протоколу судового засідання, судом частково задоволено клопотання представника позивача щодо виклику та допиту свідків, а також приєднано до матеріалів справи письмові докази.  В задоволенні клопотання ГО «ГРОМАДА СОВІНЬЙОНУ ЗА ПРАВА» щодо залучення в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - громадян Таїровської селищної громади, судом відмовлено.

Враховуючи заяву представника третьої особи ГО «ГРОМАДА СОВІНЬЙОНУ ЗА ПРАВА» про надання часу для ознайомлення з відповіддю на відзив, наданий позивачем, в судовому засіданні оголошено перерву.

Наступне судове засідання призначене на 10 жовтня 2019 року о 14 год. 00 хв.