flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС зустрів іноземних гостей

12 листопада 2019, 08:55

       В рамках візиту до Одеси радники із стратегічних комунікацій КМЄС Ільмар Кахро з Естонії та Хассе Ресенбро з Данії у супроводі представника прес-служби Ради суддів України Ольги Какауліної та судді Львівського окружного адмінсуду, екс-голови комітету Ради суддів України з питань комунікації Олександра Сасевича вчора завітали до Одеського окружного адміністративного суду.
      Під час зустрічі суддя-спікер Ігор Завальнюк, в. о. керівника апарату Світлана Мазур та головний спеціаліст (юрисконсульт) Яніна Грабова ознайомили гостей із роботою суду в цілому та комунікаційною діяльністю зокрема, провели екскурсію просторими відремонтованими приміщеннями, продемонстрували якісне технічне оснащення робочих місць працівників та заглянули у судове засідання, що проходило в режимі відеоконференцзв’язку.
      Відвідувачі охоче ділилися власним досвідом розвитку комукації у судовій системі та взаємодії із громадськістю.
     Захоплення гостей викликала виставка картин, створених талановитими суддями, працівниками апарату суду та місцевими художниками, а також «жива» стіна у фойє суду, яка є його візитівкою.

             

 

     Довідково.

Хассе Ресенбро, радник із стратегічних комунікацій КМЄС, отримав диплом у галузі Копенгагенського бізнес-коледжу за спеціальністю комунікації. Пан Ресенбро очолював відділи корпоративних комунікацій декількох транснаціональних корпорацій. Потім продовжив кар'єру як консультант в копенгагенській комунікаційній агенції, де надавав поради щодо комунікаційних стратегій, кампаній та зав’язків з громадськістю приватним і державним організаціям. На цій посаді пан Ресенбро також був консультантом в Міністерстві закордонних справ Данії, працюючи над комунікаційними проектами в Південно-Східній Азії.