flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ООАС оскаржується рішення про зміну тарифів на водопостачання

05 лютого 2020, 16:50

   В провадженні Одеського окружного адміністративного суду перебуває справа № 420/717/20 за адміністративним позовом до виконавчого комітету Тарутинської селищної ради Тарутинського району Одеської області, Тарутинського комунального підприємства «Виробниче управління житлово-комунального господарства», в якому позивач просить :

  • визнати  протиправним та нечинним рішення виконавчого комітету Тарутинської селищної ради Тарутинського району Одеської області від 30.05.2019 № 755 «Про  затвердження  тарифів  на  централізоване водопостачання, водовідведення, вивіз твердих та рідких побутових відходів, які надаються Тарутинським комунальним підприємством «Виробниче управління житлово-комунального господарства»;
  • визнати протиправною бездіяльність Тарутинського комунального підприємства «Виробниче управління житлово-комунального господарства» щодо не повідомлення споживачів про наміри змінити тарифи на централізоване водопостачання, водовідведення, вивіз твердих та рідких побутових відходів.

 

  Підготовче засідання призначене на 18 лютого 2020 року о 10 год. у приміщенні Одеського окружного адміністративного суду за адресою: м. Одеса, Фонтанська дорога, 14, зала судових засідань № 23.