flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про роботу суду в умовах карантину

22 лютого 2022, 17:49

   

                   Нагадуємо графік прийому позовних заяв та матеріалів:

Пн-Чт з 09:00 год. до 17:30 год.
Пт. з 09:00 год до 16:15 год. ( без обідньої перерви)
 

                                                                             

 

 Участь у судовому засіданні не виходячи з дому: покрокова інструкція або яких же вимог необхідно дотриматись, щоб участь у судовому засіданні онлайн стала реальністю?

 Судом забезпечено, передбачену ст. 195 Кодексу адміністративного судочинства України, можливість проведення судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів учасників судових справ.

   Використання власних технічних засобів учасниками судових засідань є ефективною альтернативою особистій присутності, що сприяє економії часу, ресурсів та оперативності судового розгляду. Так, особам не потрібно витрачати час на трансфер до суду, що особливо суттєво під час застосування обмежень руху громадського транспорту, а всі необхідні документи будуть поряд.   

    З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 просимо Вас відповідально ставитися до підтримки безпечних для життя і здоров’я умов, як працівників суду так і відвідувачів, та вжити заходів щодо участі у судових засіданнях в Одеському окружному адміністративному суді в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

                                                    

                                                   

 

 
 
 
ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ КОРИСТУВАЧА "Електронний суд"

ООАС завжди піклується про безпеку своїх відвідувачів. Вважаємо, що з розвитком подій в країні відвідування громадських місць, зокрема пошти може призвести до поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, яка створює загрозу для життя та здоров’я. Саме тому, пропонуємо вам подавати всі процесуальні документи до суду за допомогою зручної підсистеми «Електронний суд».

    А в нашій інфоргафіці ви можете побачити як саме зареєструватись та створити власний електронний кабінет.