flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС заборонив підготовчі та будівельні роботи апарт-комплексу "Граф у моря"

08 липня 2020, 17:01

   В провадженні Одеського окружного адміністративного суду знаходиться справа за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Департаменту архітектури та містобудування Одеської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача – Одеська міська рада, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача – товариство з обмеженою відповідальністю «КРЕДО і КО», в якому позивач просить:

  • визнати протиправним та скасувати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, що розташована за адресою: м.Одеса, Фонтанська дорога, 151А від 10 квітня 2018 року № 01-06/55.

   Сьогодні під час судового засідання суд задовольнив заяву позивача про  забезпечення позову  та заборонив ТОВ «Кредо і Ко» та іншим особам за його дорученням чи за договором здійснювати будь-які підготовчі та/або будівельні роботи на земельній ділянці, що розташована за адресою: м. Одеса, вул. Фонтанська дорога 151-а до набрання законної сили судовим рішенням  в адміністративній справі.

   Крім того суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження.

  Підготовче судове засідання відбудеться 13 липня 2020 року о 14:00 год. у приміщенні Одеського окружного адміністративного суду за адресою: м. Одеса, Фонтанська дорога, 14, зала судових засідань № 31.