flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Будь певен, в нас ти захищений!

28 серпня 2020, 17:09

   Судова охорона у більшості європейських країн покладається на правоохоронні органи. Наприклад, у США та Канаді забезпеченням безпеки судової влади займаються маршали, які є окремим правоохоронним органом. В Україні ж вартування раніше здійснювала Національна гвардія України і не так давно, з 2019 року, здійснює Служба судової охорони. Кількість взятих під охорону судових установ збільшується щомісяця.
Одеський окружний адміністративний суд вже майже чотири місяці перебуває під пильним наглядом охоронців першого взводу третього відділення першого підрозділу Територіального управління Служби судової охорони в Одеській області.
   Щодня наш суд радо вітає велику кількість відвідувачів, за яких ми відчуваємо відповідальність. Одеський окружний адміністративний суд та Служба судової охорони турбуються про те, щоб, увійшовши до суду, Ви відчували себе захищеними. Для цього встановлено пропускний турнікет, стаціонарний імпульсний металодетектор та спеціально обладнана камера схову.
   За неповні чотири місяці співробітники охорони не допустили пронесення 376 од. заборонених предметів та відбулось посилення заходів безпеки більш ніж на 30 резонансних судових засіданнях.
   Висловлюємо вдячність працівникам Територіального управління Служби судової охорони в Одеській області! Бажаємо натхнення, нових здобутків та розвитку в роботі!